Wednesday, February 27, 2008

Innovatsiooniauhind 2008 - võitjad leitud

Valitsus ikka räägib, et rahvas peaks rohkem innovatiivne olema. Mina leidsin täna ühe näite sellest, kuidas täiesti tavaline keskmine eestlane on täiesti konkurentsivõimeliselt innovatiivne ja leian, et Eesti Innovatsiooniauhind 2008 (kas see on olemas või mitte) kuulub järgmistele innovatiivsetele kodanikele, kellest kirjutab tänane EPL:
Tapal tüssasid mehed taaraautomaati
Politsei tabas tänu tähelepanelikule kodanikule Tapal kaks meest, kel peale ühe tühja õllepudeli midagi ei olnud, kuid said sellegipoolest taaraautomaadist kolm tšekki kokku 39 krooni väärtuses.
Politsei pidas Tapal ühe poe juures kinni kaks alkoholijoobes meest, kellest üks enne politseiautosse istumist poetas maha nööriga õllepudeli, kirjutab Virumaa Teataja.
Tabatud Pavel ja Raul selgitasid politseile, et soovisid õlut ja suitsu osta, kuid raha polnud. Ainsaks varanduseks oli neil tühi õllepudel, millele nutikad mehed nööri kaela ümber sidusid ja läksid taara vastuvõtupunkti.
Mehed panid pudeli masinasse ning tõmbasid pärast summa fikseerimist jälle nöörist tagasi.

Rääkige nüüd veel, et rahvas pole innovatiivne. Ettevõtjad on need, kes pole piisavalt nutikad, et osavatest nupumeestest sammuke ees püsida ;)