Thursday, June 22, 2006

blokk

See on nii ebaaus - avastan end jälle mõttelt, kui vaja miskit paberile panna ja pole viimane kuu või enam intensiivsemat kirjatööd teinud.

Ma ei ole mingi eriline grafomaan, aga pidevalt lühemate ja pikemate kirjatükkide kirjutamisharjumuses olemisel on see eelis, et võid iga kell kiirelt mõned read kokku visata ja jutt jookseb nagu iseenesest. Lihtsamast lihtsam, 10 lk päevas nagu üle õla sülitada. Ja siis kui mõtled, et peale 5 kuud intensiivset kirjatööd teed väheke puhkust ja õpid ja teed muud tööd, siis kuu aega hiljem ei tule enam üldse välja. Mitte et ei oskaks, aga lihtsalt ei jookse. 2 lk strateegilist plaani kokku kirjutada võtab nii palju imemist ja inspiratsiooniotsimist, et läheb vähemalt terve päev selle nahka. Ja siis tundub selline ajaraisk - kuu aja eest olekse sellele kulutand maksimaalselt 2 tundi.

Tuesday, June 20, 2006

today I found my soulmate

"You cannot hope to build a better world without improving the individuals. To that end each of us must work for his own improvement, and at the same time share a general responsibility for all humanity, our particular duty being to aid those to whom we think we can be most useful."
Marie Curie